...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Fidron, onderdeel van de Hooikammer Groep en als particulier recherchebureau gespecialiseerd in Onderzoek & Recovery, heeft haar internationale positie aanzienlijk versterkt met de recente overname van het Belgische recherchebureau Intermediat.

Deze stap betekent een belangrijke mijlpaal voor Fidron en Intermediat om een gezamenlijke expansiestrategie binnen de Benelux te ontwikkelen. Beide partijen beschikken over professionele vakkennis op het gebied van opsporen, innemen en veiligstellen van assets en vooral voertuigen en bundelen dus nu samen de krachten om binnen de Benelux een optimale samenwerking te verwezenlijken. Ook op het gebied van het incasseren van openstaande vorderingen hebben allebei de organisaties een jarenlange ervaring en kunnen zij deze kennis nu samenvoegen.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Internationale groei

Volgens Wilroy van Dijk (NL) en Dominique de Wilde (BE) is de overname een logische stap in de verdere professionalisering van de organisaties. Beide partijen willen dan ook de komende jaren investeren in nieuwe technologieën om onder meer de recovery diensten verder te kunnen optimaliseren. Met deze strategische stap integreren alle twee partijen ook hun kennis en knowhow op het gebied van wet-en regelgeving en compliance binnen de verschillende landen. Zeker op het gebied van privacy, gegevensbescherming en opsporingsmethoden is het van groot belang om op de hoogte te zijn van lokale wetgeving.
Zowel Fidron als Intermediat benadrukken dat er geen naamswijzigingen gaan plaatsvinden en de synergie vooral in de dienstverlening van toepassing is.

Jan Berend Hooikammer van de Hooikammer Groep spreekt ook zijn vertrouwen uit in de overname en vindt het een geweldige uitdaging om nu ook internationaal de komende jaren dezelfde visie en doelstellingen na te kunnen streven. De transport- en bergingsdivisie van de Hooikammer Groep is al jarenlang actief in verschillende landen en met deze strategische stap is dit plaatje compleet.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | ABVV/VBM | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*

    Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

      Naam*

      Telefoonnummer*