...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

De fleetservice- en remarketingexperts van de Hooikammer Groep ontzorgen Autohopper Zwolle.

Autohopper is een bekende naam als het gaat om de verhuur van personenauto’s en bestelwagens. Aan het roer van Autohopper Zwolle staat ondernemer Erik Abbink. Hij vertelt over zijn ervaring met de remarketingdiensten van Hooikammer Groep, en op welke manier Hooikammer zijn bedrijf ondersteunt in de fleetservices en remarketing van gebruikte bestelauto’s.

Fleetservice en Remarketing volledig via Hooikammer Groep

“In Zwolle hebben we enkele tientallen bestelauto’s rondrijden, die mensen veelal gebruiken als verhuiswagen. Na ongeveer vier jaar zijn deze bestellers aan vervanging toe en verlaten ze de vloot. Ik verkocht de auto’s altijd via andere remarketingbedrijven, maar inmiddels loopt de fleetservices en remarketing van deze voertuigen volledig via de Hooikammer Groep.”


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Samenwerking gaat boven verwachting

De samenwerking met Hooikammer bestaat inmiddels bijna drie jaar, vertelt Erik. In die tijd zijn er enkele tientallen gebruikte voertuigen via verschillende remarketingplatforms verkocht. En dat gaat ‘boven verwachting’ is zijn ervaring. Vooral de openheid van Hooikammer in het verkoopproces van gebruikte voertuigen is een verademing. “Het persoonlijke contact maakt het verschil. Ze doen bij Hooikammer geen loze beloftes, maar geven duidelijk aan welke opbrengst ze voor een auto verwachten, waarom dat is en hoelang het kan duren voordat een auto verkocht is. Dat schatten ze altijd heel reëel in, is mijn ervaring, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.”

Totale ontzorging door Hooikammer Groep

Een ander groot pluspunt dat Erik noemt: de remarketingexperts van Hooikammer weten via hun onafhankelijke positie de opbrengt bij verkoop van een gebruikte auto te maximaliseren. Anders gezegd: de opbrengsten zijn veel beter dan bij andere partijen. “Je merkt dat ze actief met de verkoop van een auto aan de slag gaan. Ze vervullen een onafhankelijke rol in de verkoop en kunnen schaken op verschillende veilingplatforms. Het resultaat is dat ik tot nu toe bij vrijwel elke verkoop winst heb gemaakt.” Daarnaast hebben ze een team van experts die de voertuigen kunnen transporteren, wassen, ontstickeren en verkoopklaar kunnen maken.

Van berging naar remarketing

Ook het feit dat Hooikammer Groep van oorsprong een bergingsbedrijf is noemt Erik als voordeel. “Als verhuurbedrijf hebben wij natuurlijk ook te maken met situaties waarbij een auto door een aanrijding total loss raakt. Voor de berging van die auto’s maken we al langer gebruik van Hooikammer. De lijntjes zijn kort om ook die voertuigen via Hooikammer te verkopen. En ook daar halen ze mooie resultaten.”

Aanbeveling van diensten Hooikammer

We hoeven het eigenlijk niet te vragen want het antwoord is al wel duidelijk, maar: zou je Hooikammer aanbevelen als fleetservce- en remarketingpartner? “Zeker! Sterker nog, ik heb inmiddels al een aantal andere ondernemers richting Hooikammer gewezen. Ik ben echt heel tevreden.”

Stel je vraag aan de specialist:
Jean-Paul Hooikammer
Hooikammer FleetServices Specialist
Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | ABVV/VBM | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*

    Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

      Naam*

      Telefoonnummer*