...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Afgelopen vrijdag was het weer tijd om een personeelsfeest te houden in Staphorst, waar zowel personeel van Fidron als de Hooikammer Groep, inclusief de Amsterdamse collega’s van de bergingstak van ABC, acte de présence gaf.


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Samen doelgericht naar morgen

Jan Berend Hooikammer, directeur/eigenaar, deed een welkomstwoordje en zei dat hij zo trots was dat we de afgelopen jaren zo enorm waren gegroeid en er veel nieuwe collega’s begroet konden worden.

De slogan van Hooikammer is “samen doelgericht naar morgen” en Jan Berend benadrukte dat “samen” vooral ook slaat op de medewerkers, die elke dag in weer en wind het verschil maken.

Ook de partners werden in dit welkomstwoordje niet vergeten.

Jan Berend wilde dan ook iedereen bedanken voor de tomeloze inzet, betrokkenheid, positieve werkcultuur en creativiteit.

Ook gaf hij aan dat de directie van Hooikammer dit wel eens vergeet te benoemen, maar dat de waardering daarom niet minder is.

Record aantal voertuigen

Jan Berend gaf na zijn toespraak het woord aan Jean-Paul Hooikammer, die als eerste de winnaars van de EK-voetbalpool naar voren riep, die een mooie prijs in de wacht mochten slepen.

Jean-Paul verwelkomde daarna ook de collega’s van ABC Berging, die voor de eerste keer zo’n bedrijfsfeest meemaakten.

In zijn uitgebreide speech benadrukte Jean-Paul vooral dat hij nooit verwacht had dat het compound in Steenwijk al zo snel zo succesvol zou zijn.

Destijds vroeg hij zichzelf af: “Hoe gaan we het hele terrein vullen met auto’s, elke dag weer?” Inmiddels staan er 750 voertuigen elke dag, en hebben we met z’n allen mooie successen mogen realiseren met veel enthousiaste collega’s en mooie businesspartners”, aldus Jean-Paul.

“Binnenkort vindt het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek weer plaats bij onze gewaardeerde relaties en op die manier kunnen we de dienstverlening op een hoog niveau houden. Ook stevenen we dit jaar af op een recordaantal behandelde voertuigen en willen we graag blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten”, benadrukte de enthousiaste vestigingsdirecteur van Fleetservices in Steenwijk.

Ook vertelde Jean-Paul dat de bergingsdivisie een enorme groei doormaakt, nieuwe collega’s zijn aangesteld en de combinatie tussen de divisies Fidron, Berging, Transport en Fleetservices zijn vruchten afwerpt.

Overname Intermediat

Na de enerverende speech van Jean-Paul had ook de directeur van Fidron, Wilroy van Dijk, “hot news” en kon hij een mooie overname aankondigen van een Belgische organisatie met de naam Intermediat. Wilroy onderstreepte dat deze overname strategisch heel belangrijk is en op deze wijze de internationale positie versterkt wordt. Beide partijen beschikken over vakkennis en willen de komende jaren de krachten bundelen en investeren om internationaal de recoverydiensten te optimaliseren.

De directeur van Intermediat, Dominique de Wilde, stelde zich ook nog even voor aan de collega’s en benadrukte dat we met deze stap de kennis en knowhow op het gebied van wet- en regelgeving en compliance voor recovery- en insolventiediensten verder kunnen gaan ontwikkelen op internationaal gebied.

Voordat de ingehuurde diskjockey zijn muziek door de geluidsboxen liet galmen, werden de collega’s verrast door een zogenaamde pubquiz, om samen in kleine groepjes het tegen elkaar op te nemen. Deze quiz werd met veel fanatisme en deskundigheid door jong en oud positief ontvangen. Uiteraard werd er ook voor de inwendige mens gezorgd met een uitgebreide BBQ.

De avond was een groot succes en heeft zeker bijgedragen aan de positieve drive tussen alle collega’s van de verschillende divisies binnen de Hooikammer Groep.

Het was nog lang onrustig in Staphorst en daarna ging iedereen met een goed gevoel huiswaarts.

 

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | ABVV/VBM | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*

    Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

      Naam*

      Telefoonnummer*