...een moment geduld...
Hooikammer Groep Fleetservices
Hooikammer Groep Samen doelgericht op weg naar morgen

Abcfinance in Den Bosch is onderdeel van de Duitse Werhahn Group, een familiebedrijf dat al 180 jaar bestaat en actief is in een breed scala van bedrijfsactiviteiten. abcfinance biedt financiële diensten voor het mkb. Zo kunnen klanten er terecht voor zowel operational- als ook financial lease en factoring. Door de jarenlange ervaring binnen het mkb weet abcfinance waar bedrijven behoefte aan hebben: persoonlijk contact en maatwerk. Dat vindt abcfinance ook bij Hooikammer Groep, blijkt uit de ervaringen van Robbert Wehmeijer.

Fidron kreeg het binnen no time voor elkaar

Sinds een aantal jaren maakt abcfinance ook gebruik van de diensten van Hooikammer Groep. Robbert Wehmeijer is asset manager en vertelt hoe dat zo gekomen is. “abcfinance werd geconfronteerd met een Bijzonder Beheer dossier waarbij twee personenauto’s waren verdwenen. Via- via zijn we toen in contact gekomen met het particulier recherchebureau Fidron, onderdeel van de Hooikammer Groep. Fidron kreeg het binnen no time voor elkaar om de twee personenauto’s te traceren en in te nemen.”


Naar overzicht

Vragen, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Transport en Fleet Services

Door deze eerste positieve ervaring kwam abcfinance ook in contact met de divisies Transport en Fleet Services van Hooikammer Groep. Inmiddels verzorgt Hooikammer Groep dan ook verschillende diensten voor abcfinance, vertelt Robbert. “Van transport van voertuigen, recovery van diverse voertuigen en machines, inname van bedrijfs- en personenwagens, remarketingactiviteiten via diverse (veiling)kanalen, tot het opsporen van voertuigen en bedrijfsmiddelen. Ook hebben we inmiddels gebruik gemaakt van de incassodiensten.”

One-stop-shop

De ervaringen van abcfinance met Hooikammer Groep als partner noemt Robbert zeer positief. Met het brede scala aan specifieke diensten werkt het als een one-stop-shop. De volledige ontzorging van opsporen en innemen van een object tot de verkoop ervan, is meer dan prettig. De communicatie is zeer goed, de lijnen zijn kort en efficiënt. Hooikammer collega’s zijn onderling op de hoogte van onze ingebrachte dossiers, je merkt de onderlinge samenwerking. Hooikammer doet wat ze beloven en zetten ze die extra stap om de diverse dossiers positief af te ronden. Dat alles binnen een kort tijdsbestek.

Aanraden

Terugkijkend op de afgelopen jaren zou abcfinance Hooikammer Groep dan ook zeker aanraden. “Ik zou zeggen, ben je op zoek naar een ontzorgende partner die net die stap extra zet, dan ben je bij Hooikammer aan het juiste adres. abcfinance kijkt uit naar een verdere samenwerking met de Hooikammer Groep” aldus een enthousiaste Robbert Wehmeijer.

Copyright 2024 Hooikammer Groep | Algemene voorwaarden | ABVV/VBM | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*

    Laat in het onderstaande formulier je naam en telefoonnummer achter en wij nemen telefonisch contact met je op.

      Naam*

      Telefoonnummer*